Dansk trykkeri
Start bestilling Se videovejledning
AFSLUT VIDEO

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Juridisk navn Billigtshirt.dk   -   Organisationsform  Enkeltmandsvirksomhed
Nedenstående handelsbetingelser er gældende for alle køb foretaget på Tshirttryk.dk,

Ved afgivelse af ordrer accepteres samtidigt nedenstående handelsbetingelser.

 

Minimuskøb 10 stk. af samme produkt nummer, der er frit valg i størrelser og farver når bare det er samme produkt nummer, prisen kan du hele tiden følge under bestillingen.

 

Fragt og levering

Leveringstiden fra at Tshirttryk.dk modtager en ordre til afsendelse vil gennemsnitligt være 5-10 arbejdsdage. Alle ordrer afsendes med GLS og er fremme 1-2 dage efter afsendelse, i de tilfælde, hvor det er muligt sendes track & trace nummer til den mail adresse, der er benyttet i forbindelse med afgivelse af ordren.

 

Fragtfri levering til brofaste øer i Danmark
Levering til ikke brofaste øer, kontakt os for pris

Fortrydelsesret for forbruger

Varer købt på Tshirttryk.dk er omfattet af 14 dages fuld fortrydelsesret.


Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du har modtaget din vare.
Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives til info@tshirttryk.dk.
I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret, husk at oplyse dit ordre/faktura nr.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. Ved nægtelse af en forsendelse, forbeholder vi os ret til at fakturere dig et gebyr på det udlæg vi har haft. For varer hvor der er foranlediget tryk på kundens vegne, frafalder kravet om betaling af det fulde ordrebeløb ikke ved at nægte modtagelse af varen.

 

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

 

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, den dato du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Gem GLS kvitteringen som dokumentation for, at varen er returneret.

 

Ingen fortrydelsesret

Følgende aftaler kan ikke fortrydes:

Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.


Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købs beløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købs beløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.


Tilbagebetaling af købs beløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os tilbage.
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs beløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

 

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Varer der skal returneres sendes til:

Tshirttryk.dk, H. P. Christensensvej 3, 3000 Helsingør. Husk at vedlægge kopi af ordre/faktura.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller uden omdeling.

 

 

Tekstiltryk:

Produkter der er påført tekstiltryk på kundens foranledning - er ikke omfattet af fortrydelsesretten. Dette skyldes at varen produceres efter kundens specifikationer, og har derved fået et personligt præg. Da der er tale om specialfremstillet varer, er disse varer dermed undtaget fortrydelsesretten.

 

Standardtryk: Placering af tekst og motiv ved standardtryk

Designskabelonen er en standard skabelon der dækker over alle størrelser og modeller, og viser kun om placeringen skal være på front, bryst eller rygtryk. 

( den fortæller intet om størrelsen på trykket)

Standard målene er baseret på vores erfaringer og det vi synes generelt giver det pæneste resultat.
Har du ønsker om et bestemt mål på trykket kan du skrive det under bemærkninger til sidst i bestillingsforløbet

Erhverv

Virksomheder og offentlige institutioner er ikke omfattet af fortrydelsesretten. Returretten gælder alene hvis der er reklamationer på produktet eller leverancen, og dækker således ikke hvis kunden har fortrudt sit køb. Se afsnittet Reklamation.

Reklamation

Købelovens mangelsregler gælder for varekøb.

Varer købt på BilligTshirt.dk bliver kontrolleret inden de afsendes. Skulle der dog alligevel være fejl på produktet skal dette påpeges i rimelig tid efter fejlen er opdaget.


Rimelig tid er inden for 2 måneder fra fejlen opdages, og reklamationer indenfor den periode vil altid være rettidig. Det er købers ansvar at påvise fejlen. For forbrugere, er Alle varer hos BilligTshirt.dk omfattet af købelovens regel om 24 måneders reklamationsret. Dette betyder at, der kan reklameres over fejl og mangler, der er opstået inden 24 måneder efter købet. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Reklamationsretten omfatter ikke almindelig slitage.

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

Varen sendes til:

Tshirttryk.dk

H. P. Christensensvej 3

3000 Helsingør
Tlf. 7174 5456

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

 

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. 


Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@tshirttryk.dk Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

 

Center for Klageløsning

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

www.forbrug.dk

 

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr  

 

Pris og betaling

Hos Tshirttryk.dk kan der betales med Dankort, VISA/Dankort, Visa, Mastercard, Visa Electron og mobilpay. Alle priser opgivet på Tshirttryk.dk er inkl. Moms og andre afgifter medmindre andet er opgivet. Priserne er dagspriser.

Der tillægges ikke nogen kortgebyrer ved benyttelse af VISA/Dankort, Mastercard, VISA og VISA Electron på Tshirttryk.dk.

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra Tshirttryk.dk. beløbet  kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

 

Ved betaling med bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. 

 

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din

månedsydelse den 20. i hver måned.
Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr på kr. 39,-.

Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill.

ViaBill finansierer køb for op til 2.000 kr.

Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress. 

Læs mere her: www.viabill.com/kredit  

Du kan også betale med: EAN/Faktura hvis du er offentlig virksomhed

 

Persondatapolitik 

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig. 

Personoplysningerne registreres hos tshirttryk.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne, og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Den dataansvarlige på tshirttryk.dk er ejer Birthe Persson

 

Som registreret hos tshirttryk.dk har du altid ret til at sende os dine indvendinger mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven. Henvendelse i den forbindelse sendes til: info@tshirttryk.dk. 

 

 

 

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 29.01.2018


Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

Til:

Tshirttryk.dk

H P Christensensvej 3

3000 Helsingør

E-mail: info@tshirttryk.dk
Tlf. 7174 5456

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

 

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

 

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________