Dansk trykkeri
Start bestilling Se videovejledning
AFSLUT VIDEO

Info

Tøj med tryk til billige priser 

Hos TshirtTryk.dk har vi et bredt kvalitetssortiment af tøj med tryk til billige priser. Blandt vores tøjmærker finder du Clique, ID, Craft, og Stedman, som alle er førende tøjproducenter af profilbeklædning, firmabeklædning og tekstiltryk. Vi forhandler følgende kategorier til junior, dame, herre og unisex:

T-shirts

Hættetrøjer

Polo shirts

Sweatshirts

Trænings T-shirts

Clique profiltøj i lækker kvalitet 

Clique producerer basistøj til sport, arbejde og fritid i simple designs. Tøjet fra Clique er et udmærket valg som profiltøj for at skabe et ensartet og professionelt udtryk for din virksomhed, forening eller institution. Hos os finder du farverige Clique T-shirts, poloshirts, tanktops, hættetrøjer og meget mere i lækker kvalitet.

ID firmabeklædning med tryk 

I vores spændende udvalg af firmabeklædning fra ID finder du blandt andet trænings T-shirts, farverige hættetrøjer, klassiske poloshirts, figursyede T-shirts og et væld af lækre sweatshirts og cardigans. Perfekt som træningstøj til virksomheden, holdtrøjer til sportsforeningen eller årgangstrøjer til skolen.

T-shirts med tryk fra Stedman 

Det amerikanske kvalitetsmærke Stedman tilbyder en omfattende portefølje af T-shirts med tryk, printbare poloshirts og andet fritidstøj til damer og herrer. I vores kvalitetsudvalg af profilbeklædning fra Stedman finder du enkle og tidløse designs med moderne pasform i gode materialer til attraktive priser.

Størrelsesguide – Find den rigtige tøjstørrelse 

For at være sikker på, at du vælger de korrekte størrelser, når du handler i vores netbutik, kan du under hver enkelt model både se internationale størrelser, EU-størrelser og cm mål på brystvidde, der kan hjælpe dig med at vælge den rigtige størrelse. Du kan ligeledes anvende vores størrelsesguide til børn og juniorer for at finde den rigtige tøjstørrelse ved at følge de nævnte alders- og højdeangivelser.

De angivet tøjstørrelser på TshirtTryk.dk er således et udtryk for en række standardmål, hvorfor der kan forekomme mindre afvigelser i størrelserne. Under hver enkelt model kan du desuden se alle tilgængelige farver og størrelser, som vi har på lager.

Trykguide – Korrekt placering af tekst og motiv 

Opnå det ønskede tekstiltryk, når du bestiller tøj med tryk fra TshirtTryk.dk, ved at følge vores trykguide for korrekt placering af tekst og motiv ved standardtryk. Trykguiden er baseret på vores egne erfaringer med tekstiltryk og ekspertise som professionelt tøjtrykkeri.

Vores trykguide består af en designskabelon, som dækker over alle standart størrelser og modeller, og viser kun om placeringen skal være på front, bryst eller rygtryk. Skabelonen fortæller intet om selve størrelsen på trykket, hvorfor du bør være særlig opmærksom herom. Trænings t-shirt

Sweatshirt

Polo

T-shirts

hættetrøjer