Dansk trykkeri
Start bestilling Se videovejledning
AFSLUT VIDEO

Tshirt

T-shirt med tryk 

På TshirtTryk.dk finder du et stort sortiment af klassiske T-shirts med tryk i lækre materialer og flotte designs, der appellerer til både damer, herrer og juniorer. Vores T-shirt sortiment er udvalgt med fokus på tidløs design, kvalitet og god pasform, som du kan få med og uden tryk til fordelagtige priser.

Vi leverer til alle kundetyper, hvad enten du er privat person, erhvervsvirksomhed eller offentlig institution. Vælg blandt flere T-shirt varianter i skønne farvenuancer og størrelser fra XS til 4XL. Gå på opdagelse i vores store udvalg af tøj med tryk, hvor du med garanti kan finde noget til enhver smag og stil.  

BESTIL T-SHIRT HER

Design din egen T-shirt på TshirtTryk.dk 

Hos TshirtTryk.dk kan du designe din egen T-shirt med tryk, logo eller print. Om du ønsker en T-shirt i et stilrent design med enkle snit, en funktionel trænings T-shirt eller en T-shirt med lange ærmer og moderne detaljer, så kan du finde det hos os.

En T-shirt med tryk, logo eller print er en ideel måde at brande din virksomhed, forening eller institution på. Vi leverer firmatøj, tekstiltryk og profiltøj til såvel store som små kunder fra vores eget danske trykkeri i Helsingør.

Vi tilbyder et bredt udvalg af tøj med tryk, så uanset om du vil designe din egen hættetrøje med dit yndlingsmotiv, trykke firmalogoet på poloshirten eller ønsker T-shirts med promotionsbudskaber, kan det lade sig gøre - det er kun fantasien, som sætter grænser!

Tryk, logo eller print på T-shirt 

Når du skal have tryk, logo eller print på T-shirt hos TshirtTryk.dk, får du altid hurtig levering, gratis fragt og kyndig vejledning. Minimumsbestilling er 10 stk. i samme model, men valgfri farve og størrelse.

For at du får det bedste resultat, bør du være særlig opmærksom på at vælge de rigtige tøjstørrelser og at placeringen af logo, tekst og motiv er korrekt. Er du i tvivl herom, kan du altid følge vores størrelsesguide, som du finder under hvert enkelt produkt samt vores trykguide ved standarttryk.

Har du spørgsmål til tekstiltryk eller har du brug for rådgivning til valg af profilbeklædning eller firmatøj, sidder vores kompetente kundeservicemedarbejdere altid klar til at besvare alle henvendelser på enten telefon (+45) 71 74 54 56 eller mail info@tshirttryk.dk. Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud.