Dansk trykkeri
Start bestilling Se videovejledning
AFSLUT VIDEO

Trænings T-shirts

Trænings T-shirts med logo 

På TshirtTryk.dk har vi et bredt udvalg af billige trænings T-shirts med logo, tryk eller print til både fritid, arbejde og sport. Hvis du leder en lækker trænings T-shirt til dig selv, en smart holdtrøje til sportsklubben eller ensartet profiltøj til et sportsevent med firmaet, så leverer vi både træningstøj med tryk og træningstøj uden tryk i lækre materialer og flere flotte designvarianter.

 

BESTIL TRÆNINGS T-SHIRTS HER

Billige trænings T-shirts med og uden tryk 

Hos TshirtTryk.dk finder du et væld af billige trænings T-shirts med og uden tryk til konkurrencedygtige priser. Vores trænings T-shirts med logo er et glimrende valg, hvis firmaet skal deltage i sportsaktiviteter såsom DHL-stafetten, firmafodbold eller egne sportsturneringer.

Hvad enten I er en offentlig eller privat virksomhed, så giver ensartede firmatøj med tryk et mere professionelt look, hvor firmaets reklame altid er i bevægelse. Vores trænings T-shirt er designet med casual fit for øget komfort og bevægelsesfrihed under fysisk aktivitet. Desuden produceres de i 100 % polyester mesh og active dry, der er et let og svedtransporterende funktionsstof.

Ønsker I figursyede T-shirts med logo eller sweatshirts og poloshirts i god kvalitet med firmaets motto til jeres medarbejdere, så tilbyder vi et bredt udvalg af firmatøj med tryk i enkle og tidløse designs.

Trænings T-shirts til børn og juniorer 

Trænings T-shirts med tryk er særlig populære blandt børnehaver, skoler samt fritids- og ungdomsklubber til sportsdage, skoletuneringer og alle former for holdsport. På den måde kan børnene få tryk deres eget navn, deres yndlingsnummer eller holdnummer samt skolens navn for et gennemført udtryk.

I vores kvalitetssortiment af billige trænings T-shirts til børn og juniorer kan du vælge mellem flere flotte farver, der passer til ethvert logo. Hos TshirtTryk.dk går vi meget op i at træningstøjet er i den bedste kvalitet, så det kan holde længe og stadig se pænt ud.

Vores trænings T-shirts henvender sig til både voksne og børn, hvorfor du naturligvis også kan finde trænings T-shirts i dame, herre og unisex modeller. Med trænings T-shirts fra TshirtTryk.dk kan hele familien blive klar til motionsløbet, den aktive sommerferie eller den årlige familieudflugt.