Dansk trykkeri
Start bestilling Se videovejledning
AFSLUT VIDEO

Polo

Polo shirts med tryk 

Polo shirts er en tidløs klassiker, som aldrig går af mode. På TshirtTryk.dk finder du flere forskellige polos med god pasform i det velkendte design til fornuftige priser. Her kan du vælge blandt kvalitetsmærker som ID, Stedman og Clique, som alle tilbyder skønne poloshirts i lækre materialer og flere flotte farver.

BESTIL POLO SHIRTS HER

Profilbeklædning og firmatøj med logo 

For frivillige foreninger, private organisationer og erhvervsvirksomheder er profilbeklædning og firmatøj med til at styrke jeres profil og øvrige branding. Smarte poloer med logo, tryk eller print kan derfor være en ideel løsning til medarbejdere, frivillige og medlemmer, hvis I skal på messer, firmaudflugter eller deltage i promoveringsaktiviteter og sport events.

På TshirtTryk.dk kan du bestille poloshirts, sweatshirts, trænings T-shirts og meget mere til billige priser. Især er firma T-shirts og billige polo trøjer nogle af vores mest populære produkter, da de er utrolig alsidige og så holder de sig pæne i lang tid. Poloshirts kan bruges ved stort set alle former for håndværksarbejde, på kontoret og til messer, som en naturlig del af jeres reklamemateriale. Uanset hvad formålet er, så kan vores T-shirts og poloer uden tvivl anvendes med stor effekt og synlighed.

Nem og hurtig bestilling af tøj med tryk 

Hos TshirtTryk.dk kan du nemt og hurtigt bestille tøj med tryk. På vores poloer kan du få trykt logo, tekst eller print på ærmet, ryggen eller brystet. Alt efter behov kan du også vælge at placere dit logo flere steder på firmatøjet for maksimal profilering.

Som professionelt trykkeri har vi mange års erfaring med produktion og levering af firma poloshirts, og med vores rådgivning kan du være helt sikker på at få kvalitet og den bedste pris på det produkt, der matcher jeres ønsker og behov. Kontakt os allerede i dag på telefon (+45) 71 74 54 56 eller mail info@tshirttryk.dk for et godt tilbud på en skræddersyet løsning.