Dansk trykkeri
Start bestilling Se videovejledning
AFSLUT VIDEO

Hættetrøjer

Billige hættetrøjer med tryk 

I dag har firmabeklædning stor betydning for mange virksomheder, foreninger og institutioner, hvor hættetrøjer, T-shirts og træningstøj indgår som et effektivt virkemiddel i den overordnede branding. Uanset om det er som arbejdstøj, der styrker sammenholdet på arbejdspladsen eller profiltøj, som synliggør brandet udadtil, så er tekstiltryk en oplagt og billig måde at profilere sit brand på.

Vi tilbyder hættetrøjer med og uden lynlås i forskellige modelvarianter til damer, herrer, unisex og junior. Vores sortiment består af hættetrøjer i tidløse og stilrene styles i et væld af skønne farver. Vi har noget for enhver smag, hvorfor du helt sikkert vil kunne finde noget, der passer til dine ønsker og stil.

BESTIL HÆTTETRØJER HER

Hættetrøjer til skoler, studiet eller efterskolen 

TshirtTryk.dk kan du nemt og hurtigt bestille hættetrøjer til skoler, studiet eller efterskolen. Særligt er studietrøjer med påtrykt logo og årgang samt slogan og navne med at øge sammenholdet og fællesskabsfølelsen på skolen, studiet eller efterskolen. På samme måde kan sweatshirts med logo være med at øge sportsklubbens synlighed og gruppefælleskab under turneringer, stævner og udlandsrejser.

Profiltøj til private og offentlige kunder af alle størrelser 

Profiltøj giver dig fordelagtige muligheder for at promovere din virksomhed, forening eller institution til eksempelvis firmamesser, personalearrangementer, promotionsaktiviteter og lignende. Særligt efterlader profiltrøjer i flotte designs et positivt og professionelt indtryk hos både kunder, leverandører og samarbejdspartnere, når de ser at alle medarbejdere går i ensartede hættetrøjer med logo.

Hos TshirtTryk.dk kan du blandt andet få fashionable T-shirts, klassiske polos og smarte trænings T-shirts, som du selv kan designe med logo, tryk eller print. Vi tilbyder profiltøj til private og offentlige kunder af alle størrelser. Har du spørgsmål til vores brede produktsortiment, er altid du mere end velkommen til at kontakte kundeservice på telefon (+45) 71 74 54 56 eller mail info@tshirttryk.dk.